or2.jpg

observatory hill retirement village

REFLECTING THE NORTH OTAGO ENVIRONMENT

OBSERVATORY HILL RETIREMENT VILLAGE

We were engaged as interior designers to work on a very special community based project, the Observatory Hill Retirement Complex. Interior design of the village was a direct response to the North Otago landscape, tying together the key areas of Coastal North Otago blues, Waitaki Valley greens and High Country neutrals.  

Included in the development was the reception area and managers office, hair salon, marketing office, meeting room, chapel, café, reading room, main living area, gym, staff room, nurses stations, TV room, games room, two lounges, twelve apartments and 41 care rooms.

The interior reflected the very essence of what makes the region unique, and was included in all aspects including colour scheme, drapery, furniture, artwork and accessories.